Podrobno

Breakable starch granules in a low-amylose buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) mutant
ID Gregori, Marija (Avtor), ID Kreft, Ivan (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.isfae.org/scientficjournal/2012/issue2/pdf/food/47.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:ajda, škrob, fagopyrum esculentum, amiloza, vrstična elektronska mikroskopija, SEM
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. 258-262
Številčenje:Vol. 10, no. 2
PID:20.500.12556/RUL-36846 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:63
ISSN pri članku:1459-0255
COBISS.SI-ID:7158905 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2618
Število prenosov:313
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
GREGORI, Marija in KREFT, Ivan, 2012, Breakable starch granules in a low-amylose buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench) mutant. International journal of food, agriculture & environment - JFAE [na spletu]. 2012. Vol. 10, no. 2, p. 258–262. [Dostopano 12 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.isfae.org/scientficjournal/2012/issue2/pdf/food/47.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:International journal of food, agriculture & environment - JFAE
Skrajšan naslov:Int. j. food, agric. environ.
Založnik:WFL Publisher
ISSN:1459-0255
COBISS.SI-ID:3697528 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Cultivar and growth phases - the factors affecting antioxidant activity of buckwheat (Fagopyrum esculentum Moench.)
  2. Germinated buckwheat
  3. Effects of common and Tartary buckwheat consumption on mucosal symptoms, headache and tiredness: A double-blind crossover intervention study
  4. Vodna bilanca s selenom tretirane tatarske ajde (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) ob različni razpoložljivosti vode v okolju
  5. Vpliv nizkotemperaturne plazme na združbo gliv semen ajde
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Milling fractions composition of common (Fagopyrum esculentum Moench) and tartary (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.) buckwheat
  2. Ekstrakcija komponent iz semen navadne ajde (Fagopyrum esculentum)
  3. Določanje vrstne pestrosti opraševalcev pri navadni ajdi (Fagophyrum esculentum Moench)
  4. Uporaba mikroposnetkov z odbitimi elektroni pri identifikaciji faz
  5. VPLIV RAZLIČNIH PRIDELOVALNIH SISTEMOV NA RAST IN PRIDELEK NAVADNE AJDE (Fagopyrum esculentum Moench)

Nazaj