Podrobno

Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:berry species, flavanols, organic acids, fruit quality, phenolic compounds, sugars, polyphenols, phenols
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2012
Št. strani:Str. C1064-C1070
Številčenje:Vol. 77, Issue 10
PID:20.500.12556/RUL-36380 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634:547.972
ISSN pri članku:0022-1147
DOI:10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:7220345 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:3866
Število prenosov:433
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
MIKULIČ PETKOVŠEK, Maja, SCHMITZER, Valentina, SLATNAR, Ana, ŠTAMPAR, Franci in VEBERIČ, Robert, 2012, Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species. Journal of food science [na spletu]. 2012. Vol. 77, no. 10, p. c1064–c1070. [Dostopano 18 april 2025]. DOI 10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x. Pridobljeno s: http://dx.doi.org/10.1111/j.1750-3841.2012.02896.x
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of food science
Skrajšan naslov:J. food sci.
Založnik:Institute of food technologists
ISSN:0022-1147
COBISS.SI-ID:5266181 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:jagodičevje, polifenoli, divje sorte, kultivarji, fenoli, fenolne spojine, organske kisline, flavanoli, kakovost plodov, sladkorji

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Klinični pomen določanja seroloških označevalcev pri pacientih s celiakijo
  2. Serološke in genetske značilnosti pri bolnikih s celiakijo
  3. Pomanjkanje mikrohranil pri bolnikih s celiakijo
  4. Dejavniki, ki vplivajo na pojav prekrškov v striktni brezglutenski dieti pri otrocih s celiakijo
  5. Idejni projekt prenove kompleksa Novi trg v Novem mestu
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Kakovost življenja bolnika s celiakijo v otroštvu in v odrasli dobi
  2. Prehranski vnos odraslih bolnic s celiakijo v Sloveniji
  3. Pomen prehrane pri otroku s celiakijo
  4. Obravnava otrok in mladostnikov s celiakijo v izbranih državah Srednje Evrope
  5. Bolezni povezane s celiakijo in učinki brezglutenske diete

Nazaj