Jezik: | Angleški jezik |
---|
Ključne besede: | sadjarstvo, marelica, sorte, metaboliti, kemična sestava, fenoli, fenolne spojine, ogljikovi hidrati, organske kisline, barva ploda, fruit growing, apricots, cultivars, metabolites, phenols, phenolic compounds, carbohydrates, organic acids, colour parameters |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Leto izida: | 2011 |
---|
Št. strani: | Str. 860-866 |
---|
Številčenje: | Vol. 91, Issue 5 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-36317 |
---|
UDK: | 634.2:631.524.5/.7 |
---|
ISSN pri članku: | 0022-5142 |
---|
DOI: | 10.1002/jsfa.4257 |
---|
COBISS.SI-ID: | 6551417 |
---|
Datum objave v RUL: | 10.07.2015 |
---|
Število ogledov: | 2369 |
---|
Število prenosov: | 412 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|