izpis_h1_title_alt

Comparative study of primary and secondary metabolites in apricot (Prunus armeniaca L.) cultivars
ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Mikulič Petkovšek, Maja (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Krška, Boris (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.4257 Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:sadjarstvo, marelica, sorte, metaboliti, kemična sestava, fenoli, fenolne spojine, ogljikovi hidrati, organske kisline, barva ploda, fruit growing, apricots, cultivars, metabolites, phenols, phenolic compounds, carbohydrates, organic acids, colour parameters
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 860-866
Številčenje:Vol. 91, Issue 5
PID:20.500.12556/RUL-36317 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.2:631.524.5/.7
ISSN pri članku:0022-5142
DOI:10.1002/jsfa.4257 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6551417 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2369
Število prenosov:412
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of the science of food and agriculture
Skrajšan naslov:J. Sci. Food Agric.
Založnik:Academic Press
ISSN:0022-5142
COBISS.SI-ID:6595079 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj