Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Elderberry (Sambucus nigra L.) wine: a product rich in health promoting compounds
ID
Schmitzer, Valentina
(
Avtor
),
ID
Veberič, Robert
(
Avtor
),
ID
Slatnar, Ana
(
Avtor
),
ID
Štampar, Franci
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1021/jf102083s
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
antioksidanti
,
črni bezeg
,
vino
,
fenoli
,
enološki parametri
,
polifenoli
,
elderberry
,
elderberry wine
,
phenolics
,
antioxidative potential
,
phenolics
,
enological parameters
,
sambucus nigra
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 10143-10146
Številčenje:
Vol. 58, No. 18
PID:
20.500.12556/RUL-36300
UDK:
634.1/.7
ISSN pri članku:
0021-8561
DOI:
10.1021/jf102083s
COBISS.SI-ID:
6372729
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
2619
Število prenosov:
347
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:
J. agric. food chem.
Založnik:
American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:
0021-8561
COBISS.SI-ID:
6323975
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj