izpis_h1_title_alt

Elderberry (Sambucus nigra L.) wine: a product rich in health promoting compounds
ID Schmitzer, Valentina (Avtor), ID Veberič, Robert (Avtor), ID Slatnar, Ana (Avtor), ID Štampar, Franci (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf102083s Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, črni bezeg, vino, fenoli, enološki parametri, polifenoli, elderberry, elderberry wine, phenolics, antioxidative potential, phenolics, enological parameters, sambucus nigra
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 10143-10146
Številčenje:Vol. 58, No. 18
PID:20.500.12556/RUL-36300 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.1/.7
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf102083s Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6372729 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:2069
Število prenosov:333
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj