Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Lipophilic antioxidants and some carpometric characteristics of fruits of ten processing tomato varieties, grown in different climatic conditions
ID
Kacjan-Maršić, Nina
(
Avtor
),
ID
Šircelj, Helena
(
Avtor
),
ID
Kastelec, Damijana
(
Avtor
)
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://dx.doi.org/10.1021/jf902465e
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
antioksidanti
,
karotenoidi
,
paradižnik
,
lycopersicum esculentum
,
sorte
,
tokoferol
,
statistična analiza podatkov
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:
2010
Št. strani:
Str. 390-397
Številčenje:
Vol. 58, No. 1
PID:
20.500.12556/RUL-36268
UDK:
635
ISSN pri članku:
0021-8561
DOI:
10.1021/jf902465e
COBISS.SI-ID:
6174329
Datum objave v RUL:
10.07.2015
Število ogledov:
1783
Število prenosov:
405
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Gradivo je del revije
Naslov:
Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:
J. agric. food chem.
Založnik:
American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:
0021-8561
COBISS.SI-ID:
6323975
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj