izpis_h1_title_alt

Lipophilic antioxidants and some carpometric characteristics of fruits of ten processing tomato varieties, grown in different climatic conditions
ID Kacjan-Maršić, Nina (Avtor), ID Šircelj, Helena (Avtor), ID Kastelec, Damijana (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dx.doi.org/10.1021/jf902465e Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:antioksidanti, karotenoidi, paradižnik, lycopersicum esculentum, sorte, tokoferol, statistična analiza podatkov
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2010
Št. strani:Str. 390-397
Številčenje:Vol. 58, No. 1
PID:20.500.12556/RUL-36268 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635
ISSN pri članku:0021-8561
DOI:10.1021/jf902465e Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:6174329 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:10.07.2015
Število ogledov:1783
Število prenosov:405
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Journal of agricultural and food chemistry
Skrajšan naslov:J. agric. food chem.
Založnik:American Chemical Society, Books and Journals Division
ISSN:0021-8561
COBISS.SI-ID:6323975 Povezava se odpre v novem oknu

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj