Podrobno

Facets of children's literature research : collected and revised writings
ID Klingberg, Göte (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.sbi.kb.se/Documents/Public/Skriftserien/Klingberg_Facets.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:bibliografije, terminologija, zgodovinske študije, avtorji
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Stockholm
Založnik:Svenska barnboksinstitutet
Leto izida:2008
PID:20.500.12556/RUL-29939 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:82-93
ISBN:978-91-974892-1-8
COBISS.SI-ID:10138441 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:02.10.2014
Število ogledov:3050
Število prenosov:304
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KLINGBERG, Göte, 2008, Facets of children’s literature research : collected and revised writings [na spletu]. 2008. Stockholm : Svenska barnboksinstitutet. [Dostopano 5 april 2025]. ISBN 978-91-974892-1-8. Pridobljeno s: http://www.sbi.kb.se/Documents/Public/Skriftserien/Klingberg_Facets.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj