Podrobno

Uporaba družabnih medijev pri poučevanju v šoli : diplomsko delo
ID Kobal, Maruša (Avtor), ID Rugelj, Jože (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://pefprints.pef.uni-lj.si/1211/1/Marusa_Kobal_diplomsko_delo.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:družabna omrežja, družabna programska oprema, internet
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kobal]
Leto izida:2012
Št. strani:69 str., IV
PID:20.500.12556/RUL-26967 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:004.4:37.091.33(043.2)
COBISS.SI-ID:9494089 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2230
Število prenosov:428
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOBAL, Maruša, 2012, Uporaba družabnih medijev pri poučevanju v šoli : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Kobal. [Dostopano 6 april 2025]. Pridobljeno s: http://pefprints.pef.uni-lj.si/1211/1/Marusa_Kobal_diplomsko_delo.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. ǂThe ǂinfluence of excipients and process parameters on the rheological properties of the xanthan gel
  2. Analiza vplivov kemične sestave in procesnih parametrov na mehanske lastnosti pri toplem iztiskavanju aluminijeve zlitine
  3. The impact of solvents and process parameters on the preparation of liposomes by injection method
  4. The influence of formulation and process parameters on the properties of a dry emulsion prepared with the spray drying technology
  5. Investigation of the process parameters for preparation of the xanthan gel
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. INFLUENCE OF PROCESS PARAMETERS ON THE FINAL ALGINATE AEROGELS PROPERTIES
  2. The influence of composition of the medium of enyzmes activity Pleurotus ostreatus
  3. Impact of process parameters on the slip ring quality
  4. Optimization of process parameters and composition of fermentation medium for kefiran production from natural kefir grains
  5. IMPACT OF PROCESS PARAMETERS ON THE EXTRACTION OF MACROLIDE LACTAMS FROM THE FERMENTATION BROTH WITH TOLUENE

Nazaj