Podrobno

Določitev parametrov odvisnosti hitrosti od prometnih obremenitev na državnih cestah : diplomska naloga
ID Zupančič, Miha (Avtor), ID Žura, Marijan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Guzelj, Tomaž (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (882,92 KB)
MD5: 236BC85B790BEFD673988854D2DD0105
PID: 20.500.12556/rul/55031fb0-abeb-4566-9a44-624c539a0dd8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:gradbeništvo, diplomska dela, UNI, povprečna potovalna hitrost, hitrost prostega prometnega toka, kategorizacija, prometna obremenitev, prepustnost, funkcija obremenitev-zamuda
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FGG - Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Zupančič]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 85 str.
PID:20.500.12556/RUL-26727 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:656.1.021:656.1.053(043.2)
COBISS.SI-ID:3193697 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4872
Število prenosov:901
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZUPANČIČ, Miha, 2006, Določitev parametrov odvisnosti hitrosti od prometnih obremenitev na državnih cestah : diplomska naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Zupančič. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=26727
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Volume-delay function parameters for Slovenian national highway netrwork filities : graduation thesis
Ključne besede:average travel speed, free flow speed, categorization, traffic load, capacity, volume-delay function

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Nazaj