Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Repozitorij Univerze v Ljubljani
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Podrobno
Otroška književnost v reviji Ciciban po letu 2000 : diplomsko delo
ID
Jazbec, Tina
(
Avtor
),
ID
Saksida, Igor
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://pefprints.pef.uni-lj.si/541/2/Jazbec_Tina.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
PEF - Pedagoška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Jazbec]
Leto izida:
2011
Št. strani:
83 str., [40] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-24841
UDK:
82-93(043.2)
COBISS.SI-ID:
9057353
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2076
Število prenosov:
387
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
JAZBEC, Tina, 2011,
Otroška književnost v reviji Ciciban po letu 2000 : diplomsko delo
[na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Jazbec. [Dostopano 29 marec 2025]. Pridobljeno s: http://pefprints.pef.uni-lj.si/541/2/Jazbec_Tina.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Starter cultures for the production of mild yoghurt
The effect of freezing, frozen storage and thawing on the strawberry fruit composition
Metabolism of phenolic compounds by brewer's yeast
ǂThe ǂimpact of fermentation on some important nutritional components of pseudocereals
The phenolic profile of sweet cherry fruits influenced by cultivar/rootstock combination
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Microorganisms with claimed probiotic properties: an overview of recent literature
Adolescents' awareness of lactic acid bacteria
Optimization of extraction of phenolic compounds from hyssopus officinalis
Comparison of some chemical properties of different types of honey
Nazaj