Podrobno

Sistem slovenskih parlamentarnih volitev : analiza izbranih segmentov
ID Uršič, Jernej (Avtor), ID Brezovšek, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,33 MB)
MD5: D7D3B8086EA9C96821EE5059963F62AF
PID: 20.500.12556/rul/650c24d5-253e-4936-9ef1-48ae4c5b33ed

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:volitve, volilni sistemi, parlamentarne volitve, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Uršič]
Leto izida:2009
Št. strani:VI, 114 f.
PID:20.500.12556/RUL-2240 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:342.8(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:3187118 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2420
Število prenosov:391
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
URŠIČ, Jernej, 2009, Sistem slovenskih parlamentarnih volitev : analiza izbranih segmentov [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : J. Uršič. [Dostopano 29 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=2240
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izražanje mimotopov glavnega alergena arašidov Ara h 2 na površini mlečnokislinskih bakterij Lactococcus lactis
  2. Lactic acid bacteria and bifidobacteria deliberately introduced into the agro-food chain do not significantly increase the antimicrobial resistance gene pool
  3. Genomic insights into antibiotic resistance and mobilome of lactic acid bacteria and bifidobacteria
  4. Karakterizacija mlečnokislinskih bakterij v avtohtonem kmečkem italijanskem siru
  5. Mehanizmi kvara piva mlečnokislinskih bakterij Lactobacillus brevis
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Seznanjenost mladostnikov z mlečnokislinskimi bakterijami
  2. Microorganisms with claimed probiotic properties: an overview of recent literature
  3. Determination of biogenic amines formation by autochthonous lactic acid bacteria from ‘Refošk’ grapes using different analytical methods
  4. Determination of biogenic amine-forming potential of naturally occuring lactic acid bacteria (LAB) strains isolated from the grapes of Vitis vinifera cv. Refošk grape variety

Nazaj