Details

Učinkovitost izravnalnih ukrepov po Schengenski konvenciji v Republiki Sloveniji : diplomsko delo
ID Merzel, Rok (Author), ID Debelak, Slavko (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (923,22 KB)
MD5: 415B61309F055D2A34D0FA9DD408BF67
PID: 20.500.12556/rul/f9e08f57-a7da-4417-9dee-9a0cf098b6af

Language:Slovenian
Keywords:Evropska unija, Schengenski pravni red, izravnalni ukrepi, Schengenska konvencija, diplomske naloge
Work type:Bachelor thesis/paper
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FU - Faculty of Administration
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[R. Merzel]
Year:2011
Number of pages:XI, 50 str.
PID:20.500.12556/RUL-22022 This link opens in a new window
UDC:341.222(043.2)
COBISS.SI-ID:3802286 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:3069
Downloads:386
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
MERZEL, Rok, 2011, Učinkovitost izravnalnih ukrepov po Schengenski konvenciji v Republiki Sloveniji : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : R. Merzel. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=22022
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back