Podrobno

Problem določitve meje v Piranskem zalivu : diplomsko delo
ID Imširović, Renata (Avtor), ID Debelak, Slavko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (893,92 KB)
MD5: 91E0A8921C7B3C750D66AAD01EE780AD
PID: 20.500.12556/rul/6c92932f-fbbc-45d9-923f-3cfeab56a8a5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:državna meja, Piranski zaliv, Republika Slovenija, Republika Hrvaška, mejna problematika, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Imširović]
Leto izida:2011
Št. strani:VII, 44 str.
PID:20.500.12556/RUL-21674 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:341.222(043.2)
COBISS.SI-ID:3598254 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3375
Število prenosov:376
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
IMŠIROVIĆ, Renata, 2011, Problem določitve meje v Piranskem zalivu : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : R. Imširović. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21674
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv sestave in mletja kompaktatov na sproščanje karvedilola iz ogrodnih tablet s hipromelozo
  2. Influence of ionic strength and buffer capacity on release of diclofeanc sodium from matrix tablets with hydorxypropyl methyl cellulose
  3. Vpliv polivinilpirolidona in procesnih parametrov vlažne granulacije v hitrovrtečem mešalniku na hitrost raztapljanja modelne učinkovine iz ogrodnih tablet na osnovi hipromeloze
  4. Ponazarjanje vpliva zaužite vode na sproščanje paracetamola iz ogrodnih tablet z različnimi kinetikami sproščanja
  5. Proučevanje izbranih s funkcionalnostmi povezanih lastnosti hipromeloze na sproščanje zdravilne učinkovine iz ogrodnih tablet s podaljšanim sproščanjem
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Določitev procesnih parametrov oblaganja tablet s pomočjo perforiranega bobna
  2. Vpliv procesnih parametrov na lastnosti alginatnih aerogelov
  3. Optimiranje procesnih parametrov in sestave fermentacijskega medija za proizvodnjo kefirana iz naravnih kefirnih zrn
  4. Vpliv procesnih parametrov na kakovost drsnega obroča
  5. Vpliv procesnih parametrov na ekstrakcijo makrolid laktamov iz fermentacijske brozge s toluenom

Nazaj