Podrobno

Problem določitve meje v Piranskem zalivu : diplomsko delo
ID Imširović, Renata (Avtor), ID Debelak, Slavko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (893,92 KB)
MD5: 91E0A8921C7B3C750D66AAD01EE780AD
PID: 20.500.12556/rul/6c92932f-fbbc-45d9-923f-3cfeab56a8a5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:državna meja, Piranski zaliv, Republika Slovenija, Republika Hrvaška, mejna problematika, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[R. Imširović]
Leto izida:2011
Št. strani:VII, 44 str.
PID:20.500.12556/RUL-21674 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:341.222(043.2)
COBISS.SI-ID:3598254 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3240
Število prenosov:376
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
IMŠIROVIĆ, Renata, 2011, Problem določitve meje v Piranskem zalivu : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : R. Imširović. [Dostopano 30 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21674
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Evaluation of stability of clindamycin in aqueous solutions by high performance liquid chromatography
  2. Evaluation of vitamin D3 stability in solution, nutrition supplements and drugs by high performance liquid chromatography
  3. Evaluation of the content and stability of lipophilic vitamins and coenzyme Q10 in medicines and nutrition supplement by high performance liquid chromatography
  4. Evaluation of the content and stability of coenzyme Q10 in medicines and nutrition supplements by high performance liquid chromatography methods
  5. Photostability evaluation of lipohilic vitamins and coenzyme Q10 by high performance liquid chromatography
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Določanje kolhicina v živilih živalskega izvora in bioloških vzorcih z metodo tekočinske kromatografije
  2. Primerjava lastnosti HPLC kolon polnjenih z različnimi nosilci
  3. Comparison of the properties of HPLC columns for the analysis of pharmacological substances in plasma
  4. Določanje glutaminske kisline v prehrambenih izdelkih s tekočinsko kromatografijo
  5. ANALYTICAL METHODS FOR DETERMINING OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS AND THEIR ENVIRONMENTAL EFFECTS

Nazaj