Details

Upravna zgodovina Občine Radovljica od leta 1849 do danes : diplomsko delo
ID Popović, Vedrana (Author), ID Granda, Stane (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (357,45 KB)
MD5: 680A8A6E3EA739710E14318F1B94D3DD
PID: 20.500.12556/rul/94907189-f58e-4e2a-aefb-267d9af7d814

Language:Slovenian
Keywords:uprava, zgodovina, Občina Radovljica, diplomske naloge
Work type:Bachelor thesis/paper
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FU - Faculty of Administration
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[V. Popović]
Year:2011
Number of pages:VIII, 41 str.
PID:20.500.12556/RUL-21672 This link opens in a new window
UDC:35:93/94(043.2)
COBISS.SI-ID:3597230 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:3184
Downloads:352
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
POPOVIĆ, Vedrana, 2011, Upravna zgodovina Občine Radovljica od leta 1849 do danes : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : V. Popović. [Accessed 14 April 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=21672
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Primerjava treh novih molekularnih metod za identifikacijo bakterij iz pozitivnih hemokultur
  2. Kakovost prehranskih dopolnil za dojenčke z živimi bakterijami na slovenskem trgu
  3. Določanje kakovosti prehranskih dopolnil z živimi bakterijami z masno spektrometrijo (MALDI-TOF)
  4. Identifikacija mikrobioloških povzročiteljev kvarjenja piva z masno spektrometrijo
  5. Raziskave površinskih reakcij nevtralnih vodikovih in dušikovih atomov
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Integrative approach to Phlebotomus mascittii Grassi, 1908
  2. Exploring Balkan sand fly fauna using maldi-tof mass spectrometry
  3. Uporaba selektivnih membran za pripravo proteinskih vzorcev krvne plazme za določanje citokinov z masno spektrometrijo
  4. Vsebnost ftalatov v biološkem mediju
  5. An indirect assay for volatile compound production in yeast strains

Back