Podrobno

Reforma pokojninskega sistema v Sloveniji : diplomsko delo visokošolskega programa
ID Zonta, Marjeta (Avtor), ID Klun, Maja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1004,35 KB)
MD5: 8C99DA9B815D4EE781D17510269EBA98
PID: 20.500.12556/rul/a028293a-a3eb-4289-87ed-2ed6e3e2317a

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pokojninski sistem, pokojninska reforma, pokojnine, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Zonta]
Leto izida:2010
Št. strani:V, 50 str.
PID:20.500.12556/RUL-21391 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:368.914(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:3460014 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2549
Število prenosov:321
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZONTA, Marjeta, 2010, Reforma pokojninskega sistema v Sloveniji : diplomsko delo visokošolskega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Zonta. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=21391
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Nazaj