Podrobno

Predšolska vzgoja v Sloveniji ter javni in zasebni vrtci v Mestni občini Ljubljana : diplomsko delo univerzitetnega programa
ID Verbič, Miha (Avtor), ID Setnikar-Cankar, Stanka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1015,48 KB)
MD5: F1528E13FC2C94ACB035FFB63246C347
PID: 20.500.12556/rul/3f9de8dd-26cf-48ec-abf1-9d77880e85a8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prešolska vzgoja, javni vrtci, zasebni vrtci, Ljubljana, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Verbič]
Leto izida:2009
Št. strani:V, 67 str.
PID:20.500.12556/RUL-20923 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:373.2(497.451.1)(043.2)
COBISS.SI-ID:3304110 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4624
Število prenosov:557
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VERBIČ, Miha, 2009, Predšolska vzgoja v Sloveniji ter javni in zasebni vrtci v Mestni občini Ljubljana : diplomsko delo univerzitetnega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Verbič. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=20923
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Nazaj