Podrobno

Predšolska vzgoja v Sloveniji ter javni in zasebni vrtci v Mestni občini Ljubljana : diplomsko delo univerzitetnega programa
ID Verbič, Miha (Avtor), ID Setnikar-Cankar, Stanka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1015,48 KB)
MD5: F1528E13FC2C94ACB035FFB63246C347
PID: 20.500.12556/rul/3f9de8dd-26cf-48ec-abf1-9d77880e85a8

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prešolska vzgoja, javni vrtci, zasebni vrtci, Ljubljana, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FU - Fakulteta za upravo
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Verbič]
Leto izida:2009
Št. strani:V, 67 str.
PID:20.500.12556/RUL-20923 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:373.2(497.451.1)(043.2)
COBISS.SI-ID:3304110 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:4642
Število prenosov:557
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VERBIČ, Miha, 2009, Predšolska vzgoja v Sloveniji ter javni in zasebni vrtci v Mestni občini Ljubljana : diplomsko delo univerzitetnega programa [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : M. Verbič. [Dostopano 5 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=20923
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Fruit phenolic profile of different highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) cultivars during ripening
  2. Chemical profile of black currant fruit modified by different degree of infection with black currant leaf spot
  3. The influence of different rootstocks for apple (Malus domestica Borkh.) on selected quality parameters of 'Golden delicious' cultivar
  4. ǂThe ǂcomparison of the fruit quality of selected varieties of blackberries (Rubus fruticosus L.) between different harvest periods
  5. Composition of sugars, organic acids, and total phenolics in 25 wild or cultivated berry species
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v plodovih različnih genotipov malinjaka (Rubus idaeus l.)
  2. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo
  3. Vsebnost sladkorjev in organskih kislin v socvetjih in jagodah bezga
  4. HRANILA V VLOGI REGULATORJEV KAKOVOSTI PLODOV JABLAN
  5. Validacija HPLC metode za določanje organskih kislin in sladkorjev v vinu

Nazaj