Details

Dopolnilno in dodatna zdravstvena zavarovanja : diplomsko delo visokošolskega programa
ID Nusdorfer, Barbara (Author), ID Pevcin, Primož (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (1,76 MB)
MD5: E280D7D13288943AF44DBA47EFC99F65
PID: 20.500.12556/rul/3b32b2a4-dde0-4fdc-84aa-42901e6caaca

Language:Slovenian
Keywords:zdravstveno zavarovanje, zavarovalnice, zdravstvo, diplomska naloge
Work type:Bachelor thesis/paper
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FU - Faculty of Administration
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[B. Nusdorfer]
Year:2009
Number of pages:V, 65 str.
PID:20.500.12556/RUL-20911 This link opens in a new window
UDC:368.942(043.2)
COBISS.SI-ID:3302062 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2961
Downloads:385
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
NUSDORFER, Barbara, 2009, Dopolnilno in dodatna zdravstvena zavarovanja : diplomsko delo visokošolskega programa [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : B. Nusdorfer. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=20911
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back