Podrobno

Analiza uporabe improviziranih pripomočkov pri izvajanju gibalnih/športnih dejavnosti v vrtcu : diplomsko delo
ID Verdinek, Ana (Avtor), ID Videmšek, Mateja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Štihec, Jože (Recenzent)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.fsp.uni-lj.si/COBISS/Diplome/Diploma22100120VerdinekAna.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:športna aktivnost, gibanje, predšolski otroci, vrtci, igra, pripomočki, kurikulum, anketa, vprašalnik, vzgojiteljice, rezultati
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FŠ - Fakulteta za šport
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Verdinek]
Leto izida:2013
Št. strani:43 f.
PID:20.500.12556/RUL-20698 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:373.2:796
COBISS.SI-ID:4391857 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2019
Število prenosov:304
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
VERDINEK, Ana, 2013, Analiza uporabe improviziranih pripomočkov pri izvajanju gibalnih/športnih dejavnosti v vrtcu : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Verdinek. [Dostopano 16 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.fsp.uni-lj.si/COBISS/Diplome/Diploma22100120VerdinekAna.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv sorte in dolžine rastne dobe na pridelek in vsebnost izbranih antioksidantov v siljenem radiču (Cichorium intybus L.)
  2. Vpliv skladiščenja in sorte na vsebnost polifenolov, askorbinske kisline in antioksidativni potencial radiča (Cichorium intybus L.)
  3. Karakterizacija plodov jabolk sorte ʹGalaʹ glede na način gnojenja v sadovnjaku
  4. Fatty acid composition of leaves of forced chicory (Cichorium intybus L.)
  5. The physico-chemical properties of strawberry tree (Arbutus unedo L.) fruits
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Matični mleček
  2. Črevesne bakterije, ki razgrajujejo gluten
  3. Uporaba organskih gnojil v integrirani pridelavi jabolk
  4. Fenolne in lipidne komponente v ekstraktu kave z različnim geografskim poreklom
  5. Semikontinuirni proces pridobivanja organskih produktov iz macesnove biomase s subkritično vodo

Nazaj