Podrobno

Položaj OVSE v mednarodnih odnosih : dileme in predlogi reform
ID Zajc, Tomaž (Avtor), ID Bebler, Anton (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/zajc-tomaz.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FDV - Fakulteta za družbene vede
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Zajc]
Leto izida:2010
Št. strani:82 f.
PID:20.500.12556/RUL-19249 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:341.1+341.217:351.78(043.2)
COBISS.SI-ID:29861725 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1877
Število prenosov:156
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ZAJC, Tomaž, 2010, Položaj OVSE v mednarodnih odnosih : dileme in predlogi reform [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : T. Zajc. [Dostopano 31 marec 2025]. Pridobljeno s: http://dk.fdv.uni-lj.si/diplomska/pdfs/zajc-tomaz.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv sestave in mletja kompaktatov na sproščanje karvedilola iz ogrodnih tablet s hipromelozo
  2. Influence of ionic strength and buffer capacity on release of diclofeanc sodium from matrix tablets with hydorxypropyl methyl cellulose
  3. Vpliv polivinilpirolidona in procesnih parametrov vlažne granulacije v hitrovrtečem mešalniku na hitrost raztapljanja modelne učinkovine iz ogrodnih tablet na osnovi hipromeloze
  4. Ponazarjanje vpliva zaužite vode na sproščanje paracetamola iz ogrodnih tablet z različnimi kinetikami sproščanja
  5. Proučevanje izbranih s funkcionalnostmi povezanih lastnosti hipromeloze na sproščanje zdravilne učinkovine iz ogrodnih tablet s podaljšanim sproščanjem
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Določitev procesnih parametrov oblaganja tablet s pomočjo perforiranega bobna
  2. Vpliv procesnih parametrov na lastnosti alginatnih aerogelov
  3. Optimiranje procesnih parametrov in sestave fermentacijskega medija za proizvodnjo kefirana iz naravnih kefirnih zrn
  4. Vpliv procesnih parametrov na kakovost drsnega obroča
  5. Vpliv procesnih parametrov na ekstrakcijo makrolid laktamov iz fermentacijske brozge s toluenom

Nazaj