Podrobno

Pregled potvorb živil skozi zgodovino - dejanja slučaja, nuje ali namere?
ID Škrabanja, Vida (Avtor)

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://aas.bf.uni-lj.si/maj2011/06skrabanja.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:hrana, živila, pretvorbe
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Leto izida:2011
Št. strani:Str. 131-136
Številčenje:Vol. 97, No. 2
PID:20.500.12556/RUL-17669 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664
ISSN pri članku:1581-9175
COBISS.SI-ID:6703993 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2107
Število prenosov:254
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠKRABANJA, Vida, 2011, Pregled potvorb živil skozi zgodovino - dejanja slučaja, nuje ali namere? Acta agriculturae Slovenica [na spletu]. 2011. Vol. 97, no. 2, p. 131–136. [Dostopano 9 april 2025]. Pridobljeno s: http://aas.bf.uni-lj.si/maj2011/06skrabanja.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Gradivo je del revije

Naslov:Acta agriculturae Slovenica
Skrajšan naslov:Acta agric. Slov.
Založnik:Biotehniška fakulteta
ISSN:1581-9175
COBISS.SI-ID:213840640 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:food, food industry, food safety, standards, ethics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Inhibicija amilolitične aktivnosti mok z neoptimalnim padajočim številom
  2. Označevanje hranilnih vrednosti na živilih
  3. Proizvodnja sladkorja v Sloveniji pred in po pristopu k Evropski uniji
  4. Kritične točke potencialnega obremenjevanja okolja v proizvodnji tradicionalnih živil
  5. Slovenska živilskopredelovalna industrija v luči pristopa k Evropski uniji
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Water minimization in process industries: case study in beet sugar plant
  2. Uvajanje novega izdelka na trg in njegov živlejnjski ciklus
  3. Industrijska mikrobiologija
  4. Nanokemija in materiali
  5. Equilibrium limited reactions

Nazaj