Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
The impact of staple food price control measures on inflation in post-pandemic Hungary : undergraduate thesis
ID
Méri, Marcell
(
Avtor
),
ID
Toman, Aleš
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/meri6447.pdf
Galerija slik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
Hungary
,
food industry
,
nutrition
,
price
,
control
,
inflation
,
pandemic
,
analysis
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo/naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Méri]
Leto izida:
2023
Št. strani:
IV, 38, 19 str.
PID:
20.500.12556/RUL-153760
UDK:
338.5
COBISS.SI-ID:
164027395
Datum objave v RUL:
18.01.2024
Število ogledov:
550
Število prenosov:
23
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Naslov:
Učinki regulacije cen osnovnih prehranskih izdelkov na inflacijo na Madžarskem po pandemiji
Ključne besede:
Madžarska
,
živilska industrija
,
prehrana
,
cena
,
kontrola
,
inflacija
,
pandemija
,
analiza
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj