Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Tehnologije mesa in mesnin I : drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
ID
Demšar, Lea
(
Avtor
),
ID
Polak, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Recenzent
),
ID
Marinšek, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,23 MB)
MD5: 88F01E4618C837E1D1C72A8B78292464
PID:
20.500.12556/rul/4cd3ff91-2e63-4e68-8ea0-684a99e7387d
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
mesni izdelki
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2010
PID:
20.500.12556/RUL-1436
UDK:
637.5(075.8)(076)
ISBN:
978-961-6333-86-3
URN:
URN:NBN:SI:doc-CKUHBHYP
COBISS.SI-ID:
250437120
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
7099
Število prenosov:
897
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj