izpis_h1_title_alt

Tehnologije mesa in mesnin I : drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
ID Demšar, Lea (Avtor), ID Polak, Tomaž (Avtor), ID Žlender, Božidar (Recenzent), ID Marinšek, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,23 MB)
MD5: 88F01E4618C837E1D1C72A8B78292464
PID: 20.500.12556/rul/4cd3ff91-2e63-4e68-8ea0-684a99e7387d

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, mesni izdelki
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2010
PID:20.500.12556/RUL-1436 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5(075.8)(076)
ISBN:978-961-6333-86-3
URN:URN:NBN:SI:doc-CKUHBHYP
COBISS.SI-ID:250437120 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:7099
Število prenosov:897
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj