izpis_h1_title_alt

Kemijske analize in postopki čiščenja vina : laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
ID Košmerl, Tatjana (Avtor), ID Kač, Milica (Avtor), ID Zupančič-Kralj, Lucija (Recenzent), ID Hribar, Janez (Recenzent), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (604,91 KB)
MD5: 8B63326446FA86A9D117C20B1A2720F1
PID: 20.500.12556/rul/018ec4f3-e0fb-4c87-80e5-01977651c045

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vinarstvo
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2010
PID:20.500.12556/RUL-1435 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:543.06(075.8)(076.5)
ISBN:978-961-6333-85-6
COBISS.SI-ID:249446400 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:9543
Število prenosov:535
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj