izpis_h1_title_alt

Vpliv pogojev skladiščenja na vsebnost HMF v medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Knego, Alja (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Bertoncelj, Jasna (Komentor), ID Košmerl, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,18 MB)
MD5: 5C697BA8743245500F4FE58872DB8C6D
PID: 20.500.12556/rul/fa274e3a-5ca7-4abb-a91c-06a4b37a3391

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, HMF, skladiščenje medu, senzorične lastnosti, absorpcijski spektri, fizikalno-kemijske lastnosti, skladiščenje na svetlobi, skladiščenje v temi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Knego]
Leto izida:2012
Št. strani:X, 61 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-1410 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162:664.8.03:543.2/.9
COBISS.SI-ID:4049528 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:3260
Število prenosov:271
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of storage conditions on HMF content in honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, HMF, storage, sensory properties, absorption spectrum, physicochemical properties, storage in light, storage in the dark

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj