Podrobno

Consumption of dietary supplements and trust in information sources with regard to the COVID-19 pandemic : master's thesis
ID Tomac, Maria-Paula (Avtor), ID Žabkar, Vesna (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/tomac4616-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:marketing, consumer behaviour, purchasing, decision making, health, research, analysis, pandemic, Covid-19
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. P. Tomac]
Leto izida:2022
Št. strani:III, 53, 40 str.
PID:20.500.12556/RUL-139309 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:366
COBISS.SI-ID:117421571 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.11.2022
Število ogledov:791
Število prenosov:52
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
TOMAC, Maria-Paula, 2022, Consumption of dietary supplements and trust in information sources with regard to the COVID-19 pandemic : master’s thesis [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. P. Tomac. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/tomac4616-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Uživanje prehranskih dopolnil in zaupanje v vire informacij v zvezi s pandemijo COVID-19
Ključne besede:trženje, vedenje potrošnikov, nakup, odločanje, zdravje, raziskave, analiza, pandemija, Covid-19

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. effect of heat treatment on mechanical properties and microstructure of PK993 steel
  2. Karakterizacija jekla UTOPMo5
  3. effect of deformation and heat treatment on the mechanical properties of aluminium alloy EN AW-5754
  4. effect of heat treatment on properties of aluminium alloy EN AW-2011
  5. influence of heat treatments on mechanical properties of aluminium alloy EN AW-2011
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Zaznavanje sentimenta v novicah z globokimi nevronskimi mrežami

Nazaj