Podrobno

Stanje na področju ekološkega managementa v slovenskih hotelih : diplomsko delo
ID Šoln, Amadea (Avtor), ID Knežević Cvelbar, Ljubica (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/soln361.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:turizem, hotelirstvo, ekologija, uravnotežen razvoj, varstvo okolja, standardi, case study
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Šoln]
Leto izida:2009
Št. strani:II, 27 str.
PID:20.500.12556/RUL-13925 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:640
COBISS.SI-ID:18921702 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1642
Število prenosov:198
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠOLN, Amadea, 2009, Stanje na področju ekološkega managementa v slovenskih hotelih : diplomsko delo [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : A. Šoln. [Dostopano 2 april 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/soln361.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:tourism, hotel industry, ecology, sustainable development, environmental protection, standards, case study

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Innovative packaging for transporting frozen fluid
  2. Planning and design of ecological packaging
  3. Multi-purpose packaging for a bread preparation mixture
  4. Planning and designing packaging for honey
  5. Ecological gift packaging
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. GROWTH STIMULATORS IN ORGANIC PRODUCTION OF KOHLRABI
  2. Honey bees and wild bees in an organic apple orchard
  3. Ekodizajn in okoljsko označevanje prehrambnih izdelkov
  4. Organic production of leek and cauliflower with the use of white clower as living mulch
  5. Chemical thinning of "Summerred" apple fruit (Malus domestica Borkh.) in organic production

Nazaj