izpis_h1_title_alt

Kvantitativna določitev aminokislin v medu z metodo HPLC : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Tominec, Maša (Avtor), ID Golob, Terezija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (778,80 KB)
MD5: D8F13C6D8E0D825F54365F4865932FF6
PID: 20.500.12556/rul/1eaffff1-af74-46ab-b6e3-57d969b35b34

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:med, vrste medu, pristen med, potvorjen med, aminokisline, skupne beljakovine, HPLC, validacija HPLC metode, potvorbe medu
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Tominec]
Leto izida:2010
Št. strani:IX, 68 f.
PID:20.500.12556/RUL-1353 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:638.162+638.165.8:543:547.466:547.96
COBISS.SI-ID:3846008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1788
Število prenosov:361
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quantitative determination of amino acids in honey by HPLC : graduation thesis, university studies
Ključne besede:honeys, authentic honey, adulterated honey, amino acids, total proteins, HPLC, validation of HPLC method, authenticity of honey

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj