izpis_h1_title_alt

Hidroliza saharoze pri proizvodnji koncentriranih sadnih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Plankar, Tomaž (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (665,56 KB)
MD5: 3B3DBB623A48DFEC2B27EA82309FD9D7
PID: 20.500.12556/rul/ffc7d8e2-10c8-4908-8f70-51b6af803a19

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:džemi, marmelade, jabolčna sadna kaša, dodajanje sladkorja, koncentriranje sadne kaše, hidroliza saharoze, HPLC, določanje sladkorjev, topna suha snov, saharoza, fruktoza, glukoza, jabolčna kislina, organske kisline
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Plankar]
Leto izida:2010
Št. strani:X, 62 f.
PID:20.500.12556/RUL-1326 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.858:634.11:547.45
COBISS.SI-ID:3748984 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2607
Število prenosov:406
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Hydrolysis of sucrose during processing of concentrated fruit products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:jams, marmalades, apple fruit pulp, adding sugar, fruit pulp concentration, hydrolisis of sucrose, HPLC, sugars determination, total soluble solids, sucrose, fructose, glucose, malic acid, organic acids

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj