Podrobno

Dejavniki uspešnega uvajanja celovite programske rešitve v podjetje : magistrsko delo
ID Plavšić, Maja (Avtor), ID Hočevar, Marko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/plavsic4260-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:informatika, poslovna inteligenca, informacijska tehnologija, informacijski sistemi, podjetje, poslovanje podjetja, projekti, primeri
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Plavšić]
Leto izida:2021
Št. strani:III, 65 str.
PID:20.500.12556/RUL-130698 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:659.2
COBISS.SI-ID:71681795 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.09.2021
Število ogledov:1930
Število prenosov:49
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PLAVŠIĆ, Maja, 2021, Dejavniki uspešnega uvajanja celovite programske rešitve v podjetje : magistrsko delo [na spletu]. Magistrsko delo. Ljubljana : M. Plavšić. [Dostopano 28 marec 2025]. Pridobljeno s: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/plavsic4260-B.pdf
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Factors of successful implementation of enterprise resource planning
Ključne besede:informatics, business intelligence system, information technology, information systems, enterprises, company performance, projects, cases

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Trans fatty acids in bakery products in the food supply in Slovenia
  2. Determination of bisphenol A and triclosan in urine with gas chromatography with mass selective detector
  3. Trans fatty acid content in selected Slovenian supermarket foods
  4. Detection of released hexanal with gas chromatography
  5. Razvoj analitskega postopka za določanje genotoskičnih alkil tozilatov s plinsko kromatografijo z masno selektivnim detektorjem
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Determination isothiazolones water using gas chromatography
  2. Določanje izotiazolonov s plinsko kromatografijo
  3. DETERMINATION OF FATTY ACID COMPOSITION IN YOGURT
  4. GAS CHROMATOGRAPHY WITH MASS SPECTROMETRY – AN EXAMPLE OF QUALITATIVE ANALYSIS OF FREE FATTY ACIDS IN HUMAN BLOOD PLASMA
  5. Determination of components in pumpkin oil by chromatographic procedures

Nazaj