izpis_h1_title_alt

Analiza vključevanja slovenskih narodnih jedi v ponudbo ljubljanskih hotelov : magistrsko delo
ID Leben, Tomaž (Avtor), ID Kuščer, Kir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/leben4089-B.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:turizem, hotelirstvo, prehrana, vinarstvo, kulturna dediščina, raziskave, analiza
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Leben]
Leto izida:2020
Št. strani:III, 60, 2 str.
PID:20.500.12556/RUL-130667 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48
COBISS.SI-ID:48678659 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.09.2021
Število ogledov:546
Število prenosov:18
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:An analysis of the introduction of Slovenian national dishes to Ljubljana hotels' offer
Ključne besede:tourism, hotel industry, nutrition, wine business, cultural heritage, research, analysis

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj