Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Analiza vključevanja slovenskih narodnih jedi v ponudbo ljubljanskih hotelov : magistrsko delo
ID
Leben, Tomaž
(
Avtor
),
ID
Kuščer, Kir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
URL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite
http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/leben4089-B.pdf
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
turizem
,
hotelirstvo
,
prehrana
,
vinarstvo
,
kulturna dediščina
,
raziskave
,
analiza
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Leben]
Leto izida:
2020
Št. strani:
III, 60, 2 str.
PID:
20.500.12556/RUL-130667
UDK:
338.48
COBISS.SI-ID:
48678659
Datum objave v RUL:
18.09.2021
Število ogledov:
929
Število prenosov:
39
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
An analysis of the introduction of Slovenian national dishes to Ljubljana hotels' offer
Ključne besede:
tourism
,
hotel industry
,
nutrition
,
wine business
,
cultural heritage
,
research
,
analysis
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj