izpis_h1_title_alt

Razlike v pogledu na gensko spremenjeno hrano : primerjava med EU in ZDA
ID Rezar, Jasmina (Avtor), ID Svetina Nabergoj, Anja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

URLURL - Predstavitvena datoteka, za dostop obiščite http://www.cek.ef.uni-lj.si/UPES/rezar27.pdf Povezava se odpre v novem oknu

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:ZDA, EU, biotehnologija, živilska industrija, prehrana, okolje, produkcija, tehnologija, inovacije, nakup
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:EF - Ekonomska fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Rezar]
Leto izida:2008
Št. strani:II, 25 str.
PID:20.500.12556/RUL-12969 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:604
COBISS.SI-ID:18080230 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:1614
Število prenosov:257
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Neznan jezik
Ključne besede:USA, EU, biotechnology, food industry, nutrition, environment, production, technology, innovations, purchasing

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj