Details

Vpliv pandemije COVID-19 na gospodarske družbe v dejavnosti cestnega tovornega prometa v Sloveniji : magistrsko delo
ID Kobal, Luka (Author), ID Marinšek, Denis (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

URLURL - Presentation file, Visit http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kobal4169-B.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:Slovenija, cestni promet, tovorni promet, pandemija, COVID-19, podjetje, poslovanje podjetja, uspešnost poslovanja, raziskave, analiza
Work type:Master's thesis/paper
Typology:2.09 - Master's Thesis
Organization:EF - School of Economics and Business
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[L. Kobal]
Year:2021
Number of pages:III, 52, 2 str.
PID:20.500.12556/RUL-129365 This link opens in a new window
UDC:656.1
COBISS.SI-ID:55585539 This link opens in a new window
Publication date in RUL:02.09.2021
Views:2532
Downloads:263
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
KOBAL, Luka, 2021, Vpliv pandemije COVID-19 na gospodarske družbe v dejavnosti cestnega tovornega prometa v Sloveniji : magistrsko delo [online]. Master’s thesis. Ljubljana : L. Kobal. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: http://www.cek.ef.uni-lj.si/magister/kobal4169-B.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Title:The impact of the COVID-19 pandemic on companies in road freight transport in Slovenia
Keywords:Slovenia, road traffic, freight-traffic, pandemics, COVID-19, enterprises, company performance, business efficiency, research, analysis

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back