izpis_h1_title_alt

Razgradni produkti oksidacije pri skladiščenju mletih orehov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Pušnik, Tomaž (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (593,84 KB)
MD5: 6EEE23835C2554F0C6198481BA80F322
PID: 20.500.12556/rul/c0be5ef9-361c-49fc-8d1d-2cd56a09a3f1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mleti orehi, skladiščenje mletih orehov, sorte orehov, tvorba hidroperoksidov, razgradnja hidroperoksidov, oksidacija maščobnih kislin, maščobnokislinska sestava, razgradni produkti oksidacije maščob, žarkost orehov, kontrolirana atmosfera, zrak-dnevna svetloba, zrak-tema, dušik-dnevna svetloba, kisik-dnevna svetloba, kisik-tema
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Pušnik]
Leto izida:2007
Št. strani:XI, 62 f.
PID:20.500.12556/RUL-1241 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:634.51:543.635.3:664.8.03
COBISS.SI-ID:3385720 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2221
Število prenosov:375
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Decomposition products of oxidation during storage of ground walnuts : graduation thesis, university studies
Ključne besede:ground walnuts, ground walnuts storage, sort of walnuts, hidroperoxide formation, hidroperoxide decomposition, oxidation of fatty acid, fatty acid composition, decomposition products of lipids oxidation, rancidity of walnuts, supervisied atmosphere, air-daylight, air-dark, nitrogen-daylight, oxygen-daylight, oxygen-dark

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj