Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv dodanega koencima Q10[spodaj] in lipojske kisline v krmo kokoši na fizikalne lastnosti jajc : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Sovič, Mateja
(
Avtor
),
ID
Holcman, Antonija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Gorjanc, Gregor
(
Komentor
),
ID
Salobir, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(464,87 KB)
MD5: 0DE4EA61554EEF9214602A83BA510AE5
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
kokoši nesnice
,
kokoši matere
,
pitovni piščanci
,
prehrana živali
,
krmni dodatki
,
koencim Q10
,
lipojska kislina
,
jajca
,
fizikalne lastnosti
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Sovič]
Leto izida:
2010
Št. strani:
IX, 47 f.
PID:
20.500.12556/RUL-124006
UDK:
636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
2798216
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1101
Število prenosov:
80
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of coenzyme Q10[spodaj] and lipoic acid added to the feed of hens on physical characteristics of eggs : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj