izpis_h1_title_alt

Percipirana kakovost jogurtov proizvajalčevih in trgovskih blagovnih znamk : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Majerle, Andrej (Avtor), ID Pohar, Jurij (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Erjavec, Emil (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (337,54 KB)
MD5: D9A8BD754EC201FFEE0E317491893731

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, mlečni izdelki, jogurt, blagovna znamka, potrošniki, trgovci, proizvajalci, Slovenija, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Majerle]
Leto izida:2009
Št. strani:VII, 42 f., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123874 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641:637.1(043.2)
COBISS.SI-ID:2481288 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:674
Število prenosov:70
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Perceived quality of private label and national brand yogurts : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj