izpis_h1_title_alt

Vpliv zamaščenosti na delež posameznih delov govejih klavnih polovic : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Levičnik, Urška (Avtor), ID Žgur, Silvester (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kovač, Milena (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (368,74 KB)
MD5: E5FE0517F0747D9E14C44B7E3C4C5C8E

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:govedo, klavne polovice, zamaščenost, meso, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Višješolska diplomska naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[U. Klešnik]
Leto izida:2009
Št. strani:VII, 39 f.
PID:20.500.12556/RUL-123813 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.2:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:2503560 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:449
Število prenosov:70
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of carcass fatness on percentage of different carcass cuts : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj