Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv zamaščenosti na delež posameznih delov govejih klavnih polovic : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Levičnik, Urška
(
Avtor
),
ID
Žgur, Silvester
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kovač, Milena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(368,74 KB)
MD5: E5FE0517F0747D9E14C44B7E3C4C5C8E
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
govedo
,
klavne polovice
,
zamaščenost
,
meso
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Višješolska diplomska naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[U. Klešnik]
Leto izida:
2009
Št. strani:
VII, 39 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123813
UDK:
636.2:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:
2503560
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
691
Število prenosov:
88
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of carcass fatness on percentage of different carcass cuts : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj