izpis_h1_title_alt

Vpliv dodatkov oljčnih listov, pulpe in njunih ekstraktov na oksidativno stabilnost krme za kokoši nesnice : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kenda, Nina (Avtor), ID Rezar, Vida (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (909,09 KB)
MD5: C62F9529907EB3264AC5B6CFDB9C4F7A

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:kokoši, nesnice, prehrana živali, krma, krmni dodatki, vitamin E, oljčni listi, oljčna pulpa, lipidni peroksidi, TBARS, maščobne kisline, oksidativna stabilnost, shranjevanje, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[N. Kenda]
Leto izida:2014
Št. strani:XI, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-123805 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:3361160 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1022
Število prenosov:86
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of supplementation of olive leaves, olive pulp and their extracts on oxidative stability of mixed feed for laying hens : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj