Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv taninskega pripravka Herum na mlečnost in sestavo mleka : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID
Hudoklin, Božidar
(
Avtor
),
ID
Lavrenčič, Andrej
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kermauner, Ajda
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(608,13 KB)
MD5: A1EDB0F145719D59E117C35F4E3D17FC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
govedo
,
krave
,
molznice
,
prehrana živali
,
krmni dodatki
,
tanini
,
mleko
,
mlečnost
,
sestava
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Hudoklin]
Leto izida:
2016
Št. strani:
VIII, 33 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123766
UDK:
636.2.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
3792008
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
1133
Število prenosov:
77
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of tannin preparation Herum on milk production and milk composition : graduation thesis, higher professional studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj