izpis_h1_title_alt

Vpliv taninskega pripravka Herum na mlečnost in sestavo mleka : diplomsko delo, visokošolski strokovni študij
ID Hudoklin, Božidar (Avtor), ID Lavrenčič, Andrej (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Kermauner, Ajda (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (608,13 KB)
MD5: A1EDB0F145719D59E117C35F4E3D17FC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:govedo, krave, molznice, prehrana živali, krmni dodatki, tanini, mleko, mlečnost, sestava, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Hudoklin]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 33 f.
PID:20.500.12556/RUL-123766 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.2.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:3792008 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:1133
Število prenosov:77
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of tannin preparation Herum on milk production and milk composition : graduation thesis, higher professional studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj