izpis_h1_title_alt

Vpliv energijske vrednosti krme in dodanega koruznega drobljenca v zadnjem mesecu pitanja na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Grašič, Andrej (Avtor), ID Holcman, Antonija (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Salobir, Janez (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (269,73 KB)
MD5: 2E6D416A70132281A376FB05C59FE803

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:perutnina, kopuni, prelux-G, meso, sestava, kemijska sestava, maščobne kisline, surove beljakovine, celokupne maščobe, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Grašič]
Leto izida:2010
Št. strani:X, 43 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-123745 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:2818696 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:844
Število prenosov:74
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:The influence of energy level and corn meal additive in capon diet on the chemical and fatty acid composition of meat : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj