Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv energijske vrednosti krme in dodanega koruznega drobljenca v zadnjem mesecu pitanja na kemijsko in maščobnokislinsko sestavo kopunjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Grašič, Andrej
(
Avtor
),
ID
Holcman, Antonija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Salobir, Janez
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(269,73 KB)
MD5: 2E6D416A70132281A376FB05C59FE803
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
perutnina
,
kopuni
,
prelux-G
,
meso
,
sestava
,
kemijska sestava
,
maščobne kisline
,
surove beljakovine
,
celokupne maščobe
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Grašič]
Leto izida:
2010
Št. strani:
X, 43 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123745
UDK:
636.5.084/.087(043.2)
COBISS.SI-ID:
2818696
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
844
Število prenosov:
74
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The influence of energy level and corn meal additive in capon diet on the chemical and fatty acid composition of meat : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj