Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv naravnega in sintetičnega vitamina E na oksidacijsko stabilnost piščančjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Travnikar, Tanja
(
Avtor
),
ID
Salobir, Janez
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Levart, Alenka
(
Komentor
),
ID
Pirman, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(542,69 KB)
MD5: 81C9DBDB1D4F69A8A15E431B60BC97CC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
pitovni piščanci
,
perutnina
,
meso
,
prehrana živali
,
krmni dodatki
,
vitamin E
,
maščobne kisline
,
oksidacijska stabilnost
,
diplomske naloge
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Travnikar]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 50 f.
PID:
20.500.12556/RUL-123623
UDK:
636.5.084/.087:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:
2502280
Datum objave v RUL:
20.12.2020
Število ogledov:
960
Število prenosov:
84
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of natural and synthetic vitamin E on oxidative stability of broiler meat : graduation thesis, university studies
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj