izpis_h1_title_alt

Vpliv naravnega in sintetičnega vitamina E na oksidacijsko stabilnost piščančjega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Travnikar, Tanja (Avtor), ID Salobir, Janez (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Levart, Alenka (Komentor), ID Pirman, Tatjana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (542,69 KB)
MD5: 81C9DBDB1D4F69A8A15E431B60BC97CC

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pitovni piščanci, perutnina, meso, prehrana živali, krmni dodatki, vitamin E, maščobne kisline, oksidacijska stabilnost, diplomske naloge
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Travnikar]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 50 f.
PID:20.500.12556/RUL-123623 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:636.5.084/.087:637.5(043.2)
COBISS.SI-ID:2502280 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:20.12.2020
Število ogledov:646
Število prenosov:67
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of natural and synthetic vitamin E on oxidative stability of broiler meat : graduation thesis, university studies

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj