izpis_h1_title_alt

Vpliv glukoze in temperature na produkcijo biološko aktivnih snovi v vodnih elstraktih nekaterih halofilnih in halotolerantnih gliv : diplomsko delo
ID Kovačec, Žana (Avtor), ID Gunde-Cimerman, Nina (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Sepčić, Kristina (Komentor), ID Ambrožič, Jerneja (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (699,60 KB)
MD5: D6FFE005DA98A681E5A566646759A29B

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:halofilne in halotolerantne glive, naravni produkti, ekstrakti, hemoliza, inhibicija acetilholinesteraze, protibakterijska aktivnost, hemaglutinacija
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[Ž. Kovačec]
Leto izida:2011
Št. strani:IX, 57 f., pril.
PID:20.500.12556/RUL-123175 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:577.15:582.28(043.2)
COBISS.SI-ID:2341967 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.12.2020
Število ogledov:713
Število prenosov:80
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of glucose and temperature on production of biologically active substances in aqueous extracts of some halophilic and halotolerant fungi
Ključne besede:halophile and halotolerant fungi, natural products, extracts, hemolysis, acetylcholinesterase inhibition, antibacterial activity, hemagglutination

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj