izpis_h1_title_alt

Mutagenost heterocikličnih aminov iz različnih vrst pečenega mesa in njihov vpliv na proteinski profil celic humanega hepatoma HepG2 : diplomsko delo
ID Skrt, Ana (Avtor), ID Filipič, Metka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Anderluh, Gregor (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,07 MB)
MD5: 6408208A4FB603DC75E46EB333C31B06

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:heterociklični amini, mutagenost, dvo-dimenzionalna elektroforeza, izražanje proteinov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Skrt]
Leto izida:2009
Št. strani:X, 56 f., pril.
PID:20.500.12556/RUL-123125 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.61:663.1(043.2)
COBISS.SI-ID:2000207 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:18.12.2020
Število ogledov:784
Število prenosov:76
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Mutagenicity of heterocyclic amines from various sorts of roasted meat and their effect on protein expression in human hepatoma cells HepG2
Ključne besede:heterocyclic amines, mutagenicity, two-dimensional electrophoresis, protein expression

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj