Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mutagenost heterocikličnih aminov iz različnih vrst pečenega mesa in njihov vpliv na proteinski profil celic humanega hepatoma HepG2 : diplomsko delo
ID
Skrt, Ana
(
Avtor
),
ID
Filipič, Metka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Anderluh, Gregor
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,07 MB)
MD5: 6408208A4FB603DC75E46EB333C31B06
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
heterociklični amini
,
mutagenost
,
dvo-dimenzionalna elektroforeza
,
izražanje proteinov
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Skrt]
Leto izida:
2009
Št. strani:
X, 56 f., pril.
PID:
20.500.12556/RUL-123125
UDK:
579.61:663.1(043.2)
COBISS.SI-ID:
2000207
Datum objave v RUL:
18.12.2020
Število ogledov:
784
Število prenosov:
76
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Mutagenicity of heterocyclic amines from various sorts of roasted meat and their effect on protein expression in human hepatoma cells HepG2
Ključne besede:
heterocyclic amines
,
mutagenicity
,
two-dimensional electrophoresis
,
protein expression
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj