izpis_h1_title_alt

Microbiological examination of food : instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (783,29 KB)
MD5: 57E4B4DCFA2B9317FE826AD473F0CB4B

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotechnical Faculty, Department of Food Science
Leto izida:2017
PID:20.500.12556/RUL-122529 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-10-8
URN:URN:NBN:SI:doc-I7MP1RWX
COBISS.SI-ID:290218240 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:699
Število prenosov:72
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Izvleček:
Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološke preiskave pitne vode.

Ključne besede:živilska mikrobiologija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj