Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mikrobiološka preiskava živil : navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
ID
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(840,31 KB)
MD5: 8E19BBE68755F069C96CBBA790B89E0D
Galerija slik
Izvleček
Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološka preiskava pitne vode.
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2017
Št. strani:
44 str.
PID:
20.500.12556/RUL-122528
UDK:
579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:
978-961-6908-09-2
URN:
URN:NBN:SI:doc-S6Q10YGN
COBISS.SI-ID:
290217984
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
1707
Število prenosov:
432
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj