izpis_h1_title_alt

Mikrobiološka preiskava živil : navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (840,31 KB)
MD5: 8E19BBE68755F069C96CBBA790B89E0D

Izvleček
Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološka preiskava pitne vode.

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2017
Št. strani:44 str.
PID:20.500.12556/RUL-122528 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-09-2
URN:URN:NBN:SI:doc-S6Q10YGN
COBISS.SI-ID:290217984 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:1209
Število prenosov:403
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj