izpis_h1_title_alt

Mikrobiologija in biotehnologija hrane : navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,07 MB)
MD5: 543FB2D28269BFAF7737D6F37EA480A5

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2016
PID:20.500.12556/RUL-122525 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:978-961-6908-08-5
URN:URN:NBN:SI:doc-1VLA4N34
COBISS.SI-ID:284320512 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:682
Število prenosov:114
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj