Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Mikrobiologija in biotehnologija hrane : navodila in delovni zvezek za II. del laboratorijskih vaj
ID
Jeršek, Barbara
(
Avtor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(3,07 MB)
MD5: 543FB2D28269BFAF7737D6F37EA480A5
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živilska mikrobiologija
Vrsta gradiva:
Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:
2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2016
PID:
20.500.12556/RUL-122525
UDK:
579.67(075.8)(076.5)(0.034.2)
ISBN:
978-961-6908-08-5
URN:
URN:NBN:SI:doc-1VLA4N34
COBISS.SI-ID:
284320512
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
1239
Število prenosov:
162
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj