izpis_h1_title_alt

Basic principles of identification of moulds, yeasts and bacteria : instructions and workbook for food microbiology laboratory exercises
ID Jeršek, Barbara (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,99 MB)
MD5: AD3F7354CC8F83A7F4CDCADB7A173C3C

Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delovni zvezek za višje in visoke šole
Tipologija:2.05 - Drugo učno gradivo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotechnical Faculty, Department of Food Technology
Leto izida:2016
PID:20.500.12556/RUL-122524 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67(075.8)(076.5)
COBISS.SI-ID:5008760 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:527
Število prenosov:63
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:plesni, kvasovke, bakterije, identifikacija

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj