Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Fizikalnokemijske metode v živilstvu : Laboratorijske vaje
ID
Šegatin, Nataša
(
Avtor
),
ID
Rudan Tasič, Darja
(
Avtor
),
ID
Poklar Ulrih, Nataša
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
),
ID
Kralj Cigić, Irena
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,09 MB)
MD5: 68898423A82DD6CF3EE3A59D1BFE6FFC
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
analizne metode
Vrsta gradiva:
Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:
2.03 - Univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:
2011
Št. strani:
106 str.
PID:
20.500.12556/RUL-122515
UDK:
663/664:543.5(075.8)(076.5)
ISBN:
978-961-6333-90-0
COBISS.SI-ID:
253834496
Datum objave v RUL:
14.12.2020
Število ogledov:
1417
Število prenosov:
129
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj