Podrobno

Vpliv škrobnega gela na sproščanje komercialne jagodne arome : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Domjan, Lidija (Avtor), ID Vidrih, Rajko (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (685,05 KB)
MD5: 5A2615C26BB86FE17B774ADD850CB00F
PID: 20.500.12556/rul/132f1b1f-1ce6-4b1d-8d0b-50ea92083867

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:koloidi, želirna sredstva, škrob, škrobni geli, hidrokoloidi, zadrževanje jagodne arome
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:2006
Št. strani:IX, 52 f.
PID:20.500.12556/RUL-1201 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.002.3:664.2:544.7
COBISS.SI-ID:3191160 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2378
Število prenosov:345
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
DOMJAN, Lidija, 2006, Vpliv škrobnega gela na sproščanje komercialne jagodne arome : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : BF, Oddelek za živilstvo. [Dostopano 1 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=1201
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of starch gel on releasing commercial strawberry aroma : graduation thesis, university studies
Ključne besede:colloids, gelling agents, starch, starch gels, hydrocolloids, retention of strawberry aroma

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Standardi kakovosti v NVO
  2. Interno komuniciranje v UKC Ljubljana
  3. Instagram kot osrednji tržnokomunikacijski kanal
  4. Sonaravni razvoj kraja kot dolgoročna politična usmeritev
  5. Internationalisation and quality assurance in higher education in Slovenia and the Netherlands
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Pravni vidik spremljanja zaposljivosti diplomantov v povezavi s kakovostjo slovenskega visokega šolstva
  2. Quality evaluation information support in higher education
  3. Odličnost voditeljstva v visokem šolstvu
  4. Razmišljanje o vprašanju jezika v visokem šolstvu
  5. Izzivi e-izobraževanja v visokem šolstvu

Nazaj